Pogoji poslovanja

Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Vabimo vas, da si pazljivo preberete splošne pogoje poslovanja spletne trgovine, saj vas zavezujejo s trenutkom, ko vstopite vanjo. Splošni pogoji so veljavni na vseh straneh spletne trgovine. V primeru, da se s ponujenimi splošnimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ogleda strani in nakupa prek naše spletne trgovine ne opravite. Šteje se, da ste z vsakim ogledom ali s transakcijo, opravljeno prek spletne trgovine, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev. Splošne pogoje bomo redno ažurirali in bodo v vsakem trenutku v svoji najnovejši in veljavni različici v celotnem besedilu dostopni vsakomur brez težav.

Pridružujemo si pravico do kakršnihkoli sprememb, delnih ali v celoti, kateregakoli dela splošnih pogojev brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave. 

Splošno

Cene in ostale ugodnosti veljajo na dan oddaje naročila. Cene vključujejo DDV. Prepovedani so nakupi z namenom preprodaje blaga. Račun o opravljenem plačilu kupnine bo kupec prejel ob prevzemu blaga.

Dostava blaga

!!! Izdelki so v postopku izdelave in zato še niso na voljo za odpošiljanje. Čas dobave in odpošiljanje lahko varirajo glede na zalogo. Trenutno je dobavni rok cca. 20 dni

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Strošek dostave je 3€ in se bo izpisal ob zaključku vašega naročila ter bo zaveden na računu, ki ga boste prejeli skupaj z naročenimi izdelki. Če se odločite za plačilo naročila po povzetju, bo znesek stroškov pošiljanja višji . Stroški poštnine so obračunani po trenutnem veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Naročeno blago bo dostavljeno v roku 10 delovnih dni, razen v izrednih razmerah. Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije. 

Potek naročila

Postopek naročila je potrošniku prijazen, varen in hiter. Pogoj za spletno naročanje je registracija uporabnika. Registrirate se lahko z izpolnitvijo obrazca za registracijo na spletni strani ter z izpolnjevanjem pogojev članstva.

Način plačila

Ob zaključevanju nakupa lahko v blagajni izberete razične načine plačila, in scier:

  • Plačilo po povzetju – po potrditvi naročila vam odpošljemo paket. V skladu z izbranim načinom plačila, plačate naročeno blago ob prevzemu paketa pri dostavni službi.
  • PayPal – varen način plačila s svetovno priznanim ponudnikom spletnih plačil PayPal. Pri izbiri te storitve vam bo samodejno odštelo znesek iz vašega PayPal računa ali kreditne kartice. Creanest d.o.o. ne hrani nobenih informacij v zvezi z vašim PayPal računom.

Vračilo blaga

Kot kupec imate pravico odstopati od pogodbe v 14 dneh od prevzema blaga tako, da pošljete pisno obvestilo na naslov Creanest, d.o.o., Velika Pot 15, 5250 Solkan. Tej pravici se ne morete vnaprej odpovedati. 

Zaupnost in varovanje osebnih podatkov

Z registracijo v spletno trgovino in v nadaljevanju s strinjanjem s splošnimi pogoji soglašate k prejemanju e-poštnih sporočil.

Podjetje Creanest, d.o.o., Velika Pot 15, 5250 Solkan, bo podatke, pridobljene od uporabnikov, pridobivalo, hranilo in drugače obdelovalo le za naslednje namene:

  • vodenje baze registriranih uporabnikov;
  • administracija portala;
  • statistične raziskave (skupno število uporabnikov, število novih uporabnikov na določeno časovno enoto ipd.);
  • občasno obveščanje po elektronski pošti o novostih, ponudbi, ugodnostih, posebnih ponudbah, promocijah, akcijah in drugih aktivnostih.

Podatki bodo varovani skladno z zahtevami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretjim osebam.

Podjetje Creanest, d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane podatke hranilo le toliko časa, kolikor bo nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani.

Na podlagi pismenega zahtevka preko e-pošte info@atmosferci.com bo uporabniku omogočena pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.  

Avtorske pravice

Vse pravice so pridržane. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del spletne trgovine atmosferci.com razen v primeru izrecne in pisne odobritve s strani podjetja Creanest, d.o.o.